GØR EN FORSKEL – BLIV MEDLEM

Som medlem af Vedanhjemmet er du med til at skabe et kontinuerligt godt liv for børnene. For kun 100 kr. om året kan du blive medlem og være med til at skabe en stabil, tryg hverdag for børnene på Vedanhjemmet.

Vi arbejder målrettet ud fra FN’s 17 verdensmål (du kan finde dem her: http://www.verdensmaalene.dk).  Vi har særligt fokus på mål nr. 4 om at ‘sikre alle lige adgang til kvalitetsudannelse og fremme alles muligheder for livslang læring’, så børnene kan gå en lys fremtid i møde, hvor de kan forsørge sig selv.

Vores medlemmers støtte er uvurderlig. Din støtte viser, at vi har opbakning i det danske civilsamfund – det er meget vigtigt i forhold til at søge midler fra fonde og opnå støtte.

Vi skal kunne dokumentere et medlemsantal på 300 medlemmer til SKAT for at blive fradragsberettiget som organisation. Derfor har vi brug vi brug for dig som medlem. Vedanhjemmet er først oprettet som organisation i marts 2017. Vi arbejder hårdt på at blive en fradragsberettiget organisation, og det kan du hjælpe os med ved at blive medlem.

Medlemskabet er løbende fra januar og året ud.

Du bliver medlem ved at udfylde formularen til højre og så indsætte 100 kr. på Vedanhjemmets konto i SPAR NORD Reg. Nr. 9040 konto.nr.: 1290064186, IBAN kontonr.: DK8690401290064186.

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab inden udgangen af året ved at sende en mail til info@vedanhjemmet.dk. Opsigelsen er gældende når du har modtaget en bekræftelse fra os.

TUSIND TAK for din støtte til Vedanhjemmet – netop din støtte betyder alt for os.

 
 
0
Antal medlemmer
    GØR EN FORSKEL I DAG

    Vedanhjemmet er en non-profit organisation. Dit bidrag går ubeskåret til børnene.

    BLIV MEDLEM