Personalet i Nigeria

Vores dejlige personale er livsnerven på Vedanhjemmet. Personalet er børnenes faste holdepunkt og tryghed. Det er personalet, der dagligt giver børnene den kærlighed og omsorg, som de har brug for. Børnene kalder personalet for auntie (tante). At arbejde på Vedanhjemmet er meget mere end bare et job. Det er en livsstil. Og personalet investerer deres hjerte og alt deres tid i børnene, og de bor også på Vedanhjemmet sammen med børnene.

Nneka Vera Nwokedi
Nneka Vera Nwokedi
Veras mor
Jane
Jane
Det her er Jane, og hun er ansvarlig for madlavningen på Vedanhjemmet og så giver hun også alle vores små børn mad. Og så hjælper Jane selvfølgelig også med at passe på børnene.
Amara
Amara
Dejlige Amara er ansvarlig for vores to handikappede børn KC og Chioma, der har brug for ekstra pleje, særlig kost og støtte for at trives. Siden Amara er kommet til i sommeren 2017, er der sket en fantastisk udvikling med KC og Chioma. Herudover hjælper Amara også til med at passe alle vores andre dejlige børn.
Josephine
Josephine
Josephine er vores dygtige sygeplejerske. Det har gennem flere år været en stor drøm at ansætte en sygeplejerske, og i foråret 2017 blev det endelig muligt.
Josephine har ansvar for børnenes sundhed. Hun har en masse sygeplejeopgaver, hvis fx børnene er syge. Men hun har også opgaver i forhold til børnenes ernæring, observation af børnene og håndtering af medicin. Hun sikrer også, at der er styr på hygiejnen, så vi kan undgå smitte osv.
Betty
Betty
Det her er skønne Betty. Hun står for at gøre rent på Vedanhjemmet, og så hjælper hun også med at passe børnene.
Chinenye
Chinenye
Chinenye er vores children coordinator (pædagog). Hun er fuld af gode ideer og elsker at lege. Chinenye er ansvarlig for at planlægge og igangsætte en masse forskellige aktiviteter, der er tilpasset børnenes forskellige aldre.
Chioma
Chioma
Det her er søde Chioma, og hun tager sig af børnene. Med så mange børn, som vi har på Vedanhjemmet, så er det masser af se til fra morgen til aften. Heldigvis er vores børn også gode til at klare mange ting selv og hjælpe hinanden. Og så står Chioma altid klar, hvis de har brug for en hjælpende hånd.

Stiftere

Vera Sørensen
Vera SørensenDirektør og stifter
vera@vedanhjemmet.dk
Daniel Ahamenfule
Daniel Ahamenfule Stifter
daniel@vedanhjemmet.dk

HUMANITÆRFORENINGEN Vedanhjemmet for forældreløse børn
Vera Sørensen
Paltholmterasserne 71E

3520 Farum, Danmark

+45 22 51 87 72